Redskaber samt priser

Scroll ned i bunden for at se priser.

KRANIO-SAKRAL:

“KRANIO SAKRAL TERAPI RETTER OP PÅ KROPPEN & LIVET:”
“Kranio Sakral Terapi er en blid behandlingsmetode, som kan hjælpe på utallige lidelser der belaster kroppens balance og centralnervesystemet.”
“Behandlingen støtter kroppens evne til at helbrede sig selv.”

HVAD BETYDER KRANIO SAKRAL TERAPI SÅ?

KRANIO betyder kranie.
SAKRAL betyder korsben som på latin hedder sacrum – deraf navnet.
TERAPI betyder behandling.

HVORDAN FOREGÅR DEN FØRSTE BEHANDLING?

Behandlingen starter med en samtale hvor du fortæller hvilke symptomer/smerter du gerne vil hjælpes med. På baggrund af før-samtalen forsøger terapeuten nu, at løsne blokeringer og spændinger i hoved, rygsøjle og bækken, dvs. arbejder blidt og roligt rundt på kroppen, imens du ligger på briksen.

En behandling varer ca. 50-60 minutter. Undervejs oplever du sandsynligvis en dyb behagelig afspænding, forbigående træthed og afslappethed.

Under behandlingen observerer Terapeuten hvor din krop er skæv, spændt eller på anden måde i ubalance. Behandlingen gør som regel, at du slapper bedre af og får både mentalt og fysisk overskud. I mange tilfælde forsvinder de smerter/lidelser du vil af med, allerede under behandlingen. Efter behandlingen, kan du føle forbigående træthed, som er et tegn på, at kroppen begynder at slippe sine smerter. Den efterfølgende dag kan du opleve forbigående ømhed som er en del af helbredelses processen. Drik rigeligt med vand efter behandlingens afslutning.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL?

De fleste vil som regel kunne mærke en virkning efter første behandling. Enkelte gange er én behandling nok, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Du kan typisk forvente at mærke positive forandringer, inden for de første 3 behandlinger. Ud fra dine symptomer og i samråd med Terapeuten kan der laves en vurdering af hvor mange behandlinger du ca. skal forvente.

KRANIO SAKRAL TERAPI KAN HJÆLPE DIG MED:

Piskesmæld
Trafik- og sportsskader
Bækkenløsning
Frosne skuldre
Diskusprolaps
Fordøjelsesproblemer / halsbrand
Hormonelle forstyrrelser
Astma og allergier
Myoser
Tinnitus
Rygsmerter
Iskiassmerter
Seneskedehindebetændelse
Meniskskader
Lyskeskader
Kolik
Forstuvninger
Gigt
Svimmelhed
Stær grå/grøn
Hovedpine / migræne
Kæbespænding, tandstilling, skæren tænder, sammenbidte kæber
Søvnløshed
Indlærings- og koncentrationsproblemer
Motoriske og psykiske problemer
Sengevædere
Ordblindhed
Er hyperaktive
Større børn som er aggressive
ADHD
Autisme
Øreproblemer
Epilepsi
Børn med fladt baghoved eller som ikke drejer hovedet.

KROPPENS ENERGISYSTEM & KRANIO SAKRAL TERAPI

Et kort overblik over hvad det kranio-sakrale system består af er følgende:

1. Kraniet, rygsøjlen, korsbenet (halebenet).
2. Membranerne der holder hjernen på plads i forhold til kraniets knogler.
3. Cerebrospinalvæsken, som cirkulerer i hjernen.

Kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet er kroppens computer, idet de tilsammen udgør kroppens centralnervesystem.

Behandlingen, foregår ved, at Kranio-Sakral pulsen. Som er en cerebrospinalvæske, pumpes rundt i rygmarven og hjernen 6-12 gange i minuttet. Den puls får de nævnte knogler og membraner i pkt. 1 & 2,, til at lave ganske små bevægelser. Det foregår på samme måde som åndedrættet også bevæger kroppen ved ind- og udånding.

Kroppens energisystem består blandt andet af celler, og hver enkelt celle er en del af vores energisystem. I Kranio Sakral Terapi, arbejdes der med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer til selvhelbredelse.

Kroppen kan komme i ubalance af sygdom, chok, slag, fald, traumer og andre påvirkninger den udsættes for. Det kan give spændinger og blokere kroppens naturlige bevægelser.

Book en Kranio-Sakral Terapi behandling og oplev at det du gør I DAG, har betydning for I MORGEN.


FYSISK HEALING:

Her arbejder jeg med hele kroppen, mens du ligger og slapper af på briksen. Denne form for Healing kan hjælpe dig med fysisk samt psykisk smerte – da den åbner op for ubalancer, der ligger gemt i det underbevidste og får dig til at mærke 100% efter i det fysiske, såvel som det psykiske.

VEJRTRÆKNING:

Her hjælper jeg dig til at trække vejret fra halsen, ned til underlivet. Det sker ved tryk Healing, hvor jeg trykker der, hvor du ikke trækker vejret –  du skal skubbe min hånd med din vejrtrækning, og der vil blive løsnet op for fastlåste energier, samt ubalancer. Vores Vejrtrækning er meget vigtig, mange af os trækker vejret overfladisk, det har faktisk større betydning for hele kroppen, end du er klar over, at vi lære at trække vejret rigtigt.

TROMME HEALING:

Her ligger du på briksen, og jeg placere krystaller bestemte steder på din krop, og trommer rundt omkring dig. Krystallerne samt vibrationerne fra Trommen kan virkelig mærkes, de kan løsne op for fastlåste energier, samt give dig balance i kroppen.

TROMMEREJSE:

Trommerejsen er et fantastisk Shamansk redskab til at komme ind og arbejde med dét, der er svært, det som vi ikke rigtigt vil se på. Det kan give os oplysninger fra det ubevidste, så vi kan arbejde med det selv.

SAMTALETERAPI:

Kender du det, det med at vi siger:

“Nu gider jeg ikke flere skænderier med kæresten/manden, nu flytter jeg.”
“Bossen og kollegaerne er bare for meget, nu skifter jeg job.”
“Nu flytter jeg til en anden by, det her dur ikke.”

Et ordsprog siger…. Nissen flytter med… Og ved du hvad ?? Nissen er DIG, ja du læste rigtigt…

Intet, som i INTET ændrer sig, med mindre du ændrer dig.

Så tag og kik dig selv i øjnene hver gang du har brug for at finde ny kæreste, nyt job, ny bolig osv.

Hvis du ikke tager tyren ved hornene, kikker på dig selv, dine mønstre, dine kerneoverbevisninger, som du har haft med dig hele livet, så er det håbløst, og du vil ende i samme problem igen og igen.

Jeg har selv stået og bebrejdet alt, lige fra kærester, bolig, kollegaer osv. for mine udfordringer, men et er sikkert, når jeg har gjort det, så er det kun MIG SELV, der hopper over hvor gærdet er lavest, det er ingen andres skyld end mig og min smerte. Det samme gælder for DIG.

Vi er nødt til at stoppe op, kikke ind ad, se på egne gamle mønstre/kerneoverbevisninger/lavt selvværd.

ET ER SIKKERT……. Når du ændrer dig, så ændrer verden omkring dig også.

Er det svært at overskue ?? Så fortvivl ikke, jeg har en masse redskaber, jeg kan give dig, så du kan komme godt i den rigtige retning.

OH KORT:

Vil du have svar på et problem, så kan kortene vise dig en måde at komme videre på. Du kan også vælge at få lagt et års oplæg, hvor kortene vil vise dig, hvad der vil være godt for dig at arbejde med, og give dig en idé til at nå dine mål her i livet.

PRISER OG REDSKABER:

Er du pårørende til en misbruger? Og har du brug for hjælp til at tackle det, så kan jeg via samtale hjælpe dig og give dig redskaber, du kan bruge.

Kranio-Sakral Terapi: 500,- for en time, 650,- for halvanden time

Samtale terapi: 500,- for en time, 650,- for halvanden time

Husrensning – Fjernelse af uønskede energi: 2000,-

OH-kort oplæg: 300,-

Dyre-Healing 500,-