Redskaber samt priser

Scroll ned i bunden for at se priser

KRANIO-SAKRAL:

KRANIO SAKRAL TERAPI RETTER OP PÅ KROPPEN & LIVET

Kranio Sakral Terapi er en blid behandlingsmetode, som kan hjælpe på utallige lidelser der belaster kroppens balance og centralnervesystemet. Behandlingen støtter kroppens evne til at helbrede sig selv.

HVAD BETYDER KRANIO SAKRAL TERAPI ORDET ?

KRANIO betyder kranie
SAKRAL betyder korsben som på latin hedder sacrum – deraf navnet
TERAPI betyder behandling

HVORDAN FOREGÅR DEN FØRSTE BEHANDLING ?

Behandlingen starter med en samtale hvor du fortæller hvilke symptomer/smerter du gerne vil hjælpes med.
Herefter lægger du dig op på behandlerbriksen. På baggrund af før-samtalen forsøger terapeuten nu, at løsne blokeringer og spændinger i hoved, rygsøjle og bækken, dvs. arbejder blidt og roligt rundt på kroppen, imens du ligger på briksen.

En behandling varer ca. 50-60 minutter. Undervejs oplever du sandsynligvis en dyb behagelig afspænding, forbigående træthed og afslappethed, samtidig med, at du er bevidst om dine omgivelser. Måske falder du i en dyb søvn som følge af afspændingen, hvilket er helt naturligt. Dette er en helt normal og god følgereaktioner og er en del af helbredelsesprocessen.

Under behandlingen observerer Terapeuten hvor din krop er skæv, spændt eller på anden måde i ubalance. Behandlingen gør som regel, at du slapper bedre af og får både mentalt og fysisk overskud. I mange tilfælde forsvinder de smerter/lidelser du vil af med, allerede under behandlingen.
Efter behandlingen, kan du føle forbigående træthed, som er et tegn på, at kroppen begynder at slippe sine smerter. Den efterfølgende dag kan du opleve forbigående ømhed som er en del af helbredelsesprocessen. Drik rigeligt med vand efter behandlingens afslutning.

HVORDAN FOREGÅR DE EFTERFØLGENDE BEHANDLINGER ?

Behandlingen starter med en kort opfølgningssamtale, hvor du fortæller hvordan det er gået siden første behandling. Du lægger dig derefter op på briksen og terapeuten fortsætter nu ud fra dine ønsker og `Skaderapporten`. Du vil sandsynligvis opleve en endnu dybere afspænding denne gang, da kroppen har indstillet sig til Kranio Sakral behandlingen. På den måde bliver kroppen mere og mere afspændt, man kan, sammenligne det lidt med et løg, hvor der piles (“spændinger”) lag af ,og til sidst kommer man helt ind til midten (årsagen). Drik rigeligt med vand efter behandlingens afslutning.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL?

De fleste vil som regel kunne mærke en virkning efter første behandlingen. Enkelte gange er én behandling nok, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Du kan typisk forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.
Ud fra dine symptomer og i samråd med Terapeuten kan der laves en vurdering af hvor mange behandlinger du ca. skal forvente.
.
KRANIO SAKRAL TERAPI KAN HJÆLPE DIG MED ?

 • Piskesmæld
 • Trafik- og sportsskader
 • Bækkenløsning
 • Frosne skuldre
 • Diskusprolaps
 • Fordøjelsesproblemer / halsbrand
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Astma og allergier
 • Myoser
 • Tinnitus
 • Rygsmerter
 • Iskiassmerter
 • Seneskedehindebetændelse
 • Meniskskader
 • Lyskeskader
 • Kolik
 • Forstuvninger
 • Gigt
 • Svimmelhed
 • Stær grå/grøn
 • Hovedpine / migræne
 • Kæbespænding, tandstilling, skæren tænder, sammenbidte kæber
 • Søvnløshed
 • Indlærings- og koncentrationsproblemer
 • Motoriske og psykiske problemer
 • Sengevædere
 • Ordblindhed
 • Er hyperaktive
 • Større børn som er aggressive
 • DAMP
 • Øreproblemer
 • Epilepsi
 • Børn med fladt baghoved eller ikke drejer hovedet

HISTORIEN OM KRANIO SAKRAL TERAPI?

Kranio Sakral terapien blev udviklet omkring år 1900 af en amerikansk læge og osteopat, William Garner Sutherland (1873-1954). Den blev hurtig til en del af lægeuddannelsen i de osteopatiske skoler (dvs. skoler hvor læger specialiserer sig indenfor knoglesygdomme). I dag er den en del af lægestudiet i USA.
Fokusset i behandlingen ligger på kranieknogler og korsbenet, og foregår ved brug af fjerlette blide tryk på 5 gram, som svarer til vægten af et stykke A4-papir.

Sutherland udviklede en teori om, at der en sammenhæng imellem knoglernes bevægelighed og tilstanden i kroppens funktioner. Grundbegrebet er at der arbejder en puls i kroppen, som Sutherland kaldte den kranio-sakrale puls. På baggrund af hans erfaringer konstruerede Sutherland en række forskellige teknikker til brug i behandlingen.
På dette tidspunkt var det kun læger, som blev undervist i behandlingsformen.

KRANIO SAKRAL TERAPI SOM BEHANDLINGSFORM

I 1970’erne videreudviklede John E. Upledger, efter flere års videnskabelig forskning osteopat Sutherlands teknikker.

Det resulterede i at Sutherlands teknikker blev forenklet og standardiseret. Han valgte nu, at de nye teknikker skulle hedde terapiformen Kranio-Sakral Terapi, som derved blev en selvstændig behandlingsform. Han begyndte nu at undervise mennesker som ikke var lægeuddannet.
Denne udvikling har resulteret i, at det er, den hurtigst voksende kropsterapi i USA og er ved at blive det i Tyskland, Danmark og resten af Europa.

Kranio Sakral Terapi blev første gang introduceret i Danmark i 1986. Kranio-sakral terapien er blevet en højt anerkendt komplementærbehandling indenfor lægeverdenen i USA. Teknikken bliver løbende udviklet på Universiteter og hospitaler.

Den udøves i dag blandt andet af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale i USA, Europa, Australien og New Zealand. I Danmark er det uddannet Kranio Sakral Terapeuter.

KROPPENS ENERGISYSTEM & KRANIO SAKRAL TERAPI

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer. Alt dette har indflydelse og effekt på hele kroppens nerve-, hormon- og immunsystemet. Et kort overblik over hvad det kranio-sakrale system består af er følgende:

1. Kraniet, rygsøjlen, korsbenet (halebenet)
2. Membranerne der holder hjernen på plads i forhold til kraniets knogler
3. Cerebrospinalvæsken, som cirkulerer i hjernen.

Kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet er kroppens computer, idet de tilsammen udgør kroppens centralnervesystem.

Behandlingen, foregår ved, at Kranio-Sakral pulsen. Som er en cerebrospinalvæske, pumpes rundt i rygmarven og hjernen 6-12 gange i minuttet.
Den puls får de nævnte knogler og membraner i pkt. 1 & 2,, til at lave ganske små bevægelser. Det foregår på samme måde som åndedrættet også bevæger kroppen ved ind- og udånding.

Kroppens energisystem består blandt andet af celler og hver enkelt celle er en del af vores energisystem. I Kranio Sakral Terapi, arbejdes der med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer til selvhelbredelse.

Kroppen kan komme i ubalance af sygdom, chok, slag, fald, traumer og andre påvirkninger den udsættes for. Det kan give spændinger og blokere kroppens naturlige bevægelser.

Book en Kranio-Sakral Terapi behandling og oplev ar det du gør I DAG, har betydning for I MORGEN.

FYSISK HEALING:

Her arbejder jeg med hele kroppen, mens du ligger og slapper af på briksen. Denne form for Healing kan hjælpe dig med fysisk samt psykisk smerte – da den åbner op for ubalancer, der ligger gemt i det underbevidste og får dig til at mærke 100% efter i det fysiske, såvel som det psykiske.

 

VEJRTRÆKNING:

Her hjælper jeg dig til at trække vejret fra halsen, ned til underlivet. Det sker ved tryk Healing, hvor jeg trykker der, hvor du ikke trækker vejret – så du skal skubbe min hånd med din vejrtrækning, og der vil blive løsnet op for fastlåste energier samt ubalancer.

 

TROMME HEALING:

Her ligger du på briksen, og jeg placere krystaller bestemte steder på din krop, og trommer rundt omkring dig.
Krystallerne samt vibrationerne fra Trommen kan virkelig mærkes, de kan løsne op for fastlåste energier, samt give dig balance i kroppen.

 

TROMMEREJSE:

Trommerejsen er et fantastisk Shamansk redskab til at komme ind og arbejde med dét, der er svært, det som vi ikke rigtigt vil se på. Det kan give os oplysninger fra det ubevidste, så vi kan arbejde med det selv.

 

SAMTALETERAPI:

Her møder jeg DIG, lige dér – hvor DU er, og sammen finder vi ind til, det der er svært for dig lige nu, og får løst det i dit tempo. Samtidigt er der masser af Healing tilstede ved samtaleterapi.

 

OH KORT:

Vil du have svar på et problem, så kan kortene vise dig en måde at komme videre på. Du kan også vælge at få lagt et års oplæg, hvor kortene vil vise dig, hvad der vil være godt for dig at arbejde med, og give dig en idé til at nå dine mål her i livet.

 

PRISER OG REDSKABER:

Er du pårørende til en misbruger? Og har du brug for hjælp til at tackle det, så kan jeg via samtale hjælpe dig og give dig redskaber, du kan bruge.

NY STARTS TILBUD PÅ KRANIO-SAKRAL TERAPI MAJ OG JUNI KUN 200,-

Kranio-Sakral Terapi: 500,- for en time, 650,- for halvanden time

Samtale terapi: 500,- for en time, 650,- for halvanden time

Husrensning – Fjernelse af uønskede energi: 2000,-

OH-kort oplæg: 300,-

Dyre-Healing 500,-