Lidt om min rejse

Jeg er født i 1969, og har fem drenge. Jeg har altid gerne ville hjælpe/arbejde med mennesker, men har aldrig rigtig vidst hvordan – eller hvilken vej jeg skulle gå.

Der skulle en depression til i 2011, hvor jeg blev henvist til en Healer, som efter et par behandlinger sagde – at jeg selv kunne heale.
Da han sagde det, vidste jeg bare, at NU var det NU! Det var den vej, jeg skulle gå…

Jeg blev Clairvoyant Healer i 2014 og har taget overbygningen og er i sommeren 2016 blevet Healings Terapeut.

I 2017 er jeg blevet Kranio-Sakral Terapeut.

Det er den bedste rejse, jeg har været på i mit liv. Mit liv har bestemt ikke været nogen dans på roser. Der har været fyldt med dårligt selvværd, manipulerende kærester, ja et liv med mange kampe.

I dag har jeg fået ryddet op i ”mig selv”, i min fortid, og jeg er i dag meget taknemmelig for de knubs, livet har givet mig.
Jeg ELSKER livet og er dybt taknemmelig for alt det, der er lige nu og her.

Du kan også ændre dit liv

Har du dårligt selvværd?
Bekymringer?
Dårligt ægteskab/parforhold?
Dårligt job?
Rod i økonomien?
Sygdom/smerte?

Ja, jeg kunne blive ved…

SÅ JA, DU KAN OGSÅ ÆNDRE DIT LIV!

Det handler om, at du skal kigge ind i dig selv – kigge på, hvad der er dine kerneoverbevisninger, og hvad du har med fra din barndom/dit liv.

Når du får én bevidsthed om, hvordan det hænger sammen, og du lærer at se livet positivt – ja, så vil dit liv ændre sig i den grad, og du vil blive glædeligt overrasket.

Derfor kan jeg billedligt talt, via min rejse og med en rygsæk fyldt op med en masse redskaber hjælpe DIG til at få løst dine problemer.

HUSK, DET ER ALDRIG FOR SENT!

DU kan også ændre DIN bevidsthed og DIT liv.