Kranio-sakral terapi

Har du smerter i kroppen?
Er du i kulkælderen?
Render du ind i de samme problemer igen og igen?
Savner du glæde i dit liv?
Savner du et værdifuldt liv?
Har du brug for et lille skub op ad trappen?

Kan du svare ja til noget af det, så er du det helt rigtige sted og i trygge hænder. For jeg er Healings Terapeut med psykoterapeutiske egenskaber, samt Kranio-Sakral terapeut. Jeg kan rumme DIG lige der, hvor DU er, og jeg kan hjælpe dig med at få balance og glæde i dit liv – og mere overskud i hverdagen. Jeg kan hjælpe dig med at få løst både fysisk samt psykisk smerte. Hjælpe dig til at se, hvor problemet stammer fra og se dit liv i et nyt perspektiv.

Læs mere om Kranio-Sakral Terapi

Jeg arbejder blandt andet med:

Kranio-Sakral Terapi
Samtaleterapi
Tromme healing
Trommerejser
Healing
Vejrtrækning
Mindfullness

Så er du klar? Klar til at ….

”FÅ ET RIGERE, SMUKKERE OG MERE KÆRLIGHEDSFYLDT LIV”

Er du klar til at arbejde med dig selv?
Så giv mig et kald, og vi finder en tid der passer dig!

Derudover arbejder jeg også med dyrehealing.

Vidste du for resten, at dit kæledyr viser, og fortæller dig SÅ meget, om hvordan du har det? Jeg kan gå ind og snakke med dit kæledyr, som kan fortælle, hvad det har brug for, hvis den har det skidt. Dit kæledyr kan fortælle meget, meget mere – end du aner. Nogle gange kan dit kæledyr også bare trænge til en healing – dit kæledyr vil ELSKE det.

Jeg renser også huse for dårlige energier.
Nogle gange kan der være fremmede energier tilstede i et hus, det kan fjernes, og du vil kunne mærke tydelige forandringer efterfølgende.

De kærligste skub.

Birgitte Gjødvad
Mobil: 20460243
birgitte@livstrappen.dk