HEALING SAMT OH-KORTOPLÆG

HEALING:

Healing kan være med til at give dig balance samt ro i kroppen. Det  kan også være, at du får fornyet energi, under healing er det aldrig til at vide hvad der sker, jeg bruger min intuition når jeg healer, og du får en dejlig oplevelse.

FYSISK HEALING:

Her arbejder jeg med hele kroppen, mens du ligger og slapper af på briksen. Denne form for Healing kan hjælpe dig med fysisk samt psykisk smerte – da den åbner op for ubalancer, der ligger gemt i det underbevidste og får dig til at mærke 100% efter i det fysiske, såvel som det psykiske.

VEJRTRÆKNING:

Her hjælper jeg dig til at trække vejret fra halsen, ned til underlivet. Det sker ved tryk Healing, hvor jeg trykker der, hvor du ikke trækker vejret –  du skal skubbe min hånd med din vejrtrækning, og der vil blive løsnet op for fastlåste energier, samt ubalancer. Vores Vejrtrækning er meget vigtig, mange af os trækker vejret overfladisk, det har faktisk større betydning for hele kroppen, end du er klar over, at vi lære at trække vejret rigtigt.

OH KORT:

Vil du have svar på et problem, så kan kortene vise dig en måde at komme videre på. Du kan også vælge at få lagt et års oplæg, hvor kortene vil vise dig, hvad der vil være godt for dig at arbejde med, og give dig en idé til at nå dine mål her i livet