Coaching/Tankens kraft

 

COACHING:

Kender du det, det med at vi siger:

“Nu gider jeg ikke flere skænderier med kæresten/manden, nu flytter jeg.”
“Bossen og kollegaerne er bare for meget, nu skifter jeg job.”
“Nu flytter jeg til en anden by, det her dur ikke.”

Et ordsprog siger…. Nissen flytter med… Og ved du hvad ?? Nissen er DIG, ja du læste rigtigt…

Intet, som i INTET ændrer sig, med mindre du ændrer dig.

Så tag og kik dig selv i øjnene hver gang du har brug for at finde ny kæreste, nyt job, ny bolig osv.

Hvis du ikke tager tyren ved hornene, kikker på dig selv, dine mønstre, dine kerneoverbevisninger, som du har haft med dig hele livet, så er det håbløst, og du vil ende i samme problem igen og igen.

Jeg har selv stået og bebrejdet alt, lige fra kærester, bolig, kollegaer osv. for mine udfordringer, men et er sikkert, når jeg har gjort det, så er det kun MIG SELV, der hopper over hvor gærdet er lavest, det er ingen andres skyld end mig og min smerte. Det samme gælder for DIG.

Vi er nødt til at stoppe op, kikke ind ad, se på egne gamle mønstre/kerneoverbevisninger/lavt selvværd.

ET ER SIKKERT……. Når du ændrer dig, så ændrer verden omkring dig også.

Er det svært at overskue ?? Så fortvivl ikke, jeg har en masse redskaber, jeg kan give dig, så du kan komme godt i den rigtige retning.

 

TANKENS KRAFT:

Tankens kraft er enorm.

DER ER INTET I VERDEN DER GIVER STØRRE PROBLEMER END ENS EGNE TANKER…….

Ja, du læste rigtigt, dine egne tanker, kan være din værste fjende. Vi bliver, er, og får hvad vi tænker, mange køre rundt i negative tanker, ved ikke hvordan de skal vendes. Nogen syntes bestemt, at de tænker positivt, med syntes de kun møder det negative, her er det så vi skal kikke på, hvad vi egentlig går og siger, hvordan vi taler, og ikke mindst, hvordan vi tænker, det  er helt sikkert, at der er nogle tankemønstre, der her kan laves om. Vores hjerne er unik, den kan ikke se forskel på fortid, nutid eller fremtid.

Jeg kan hjælpe dig med at se, hvordan du bruger dine tanker, hvordan du kan ændre dem, vi kikker på, hvad der ligger af gamle overbevisninger, som stopper dig i at få det liv du ønsker, samt meget meget mere.

Du kan meget mere end du selv tror.

Du er unik…