Redskaber samt priser

Scroll ned i bunden for at se priser

 

FYSISK HEALING:

Her arbejder jeg med hele kroppen, mens du ligger og slapper af på briksen. Denne form for Healing kan hjælpe dig med fysisk samt psykisk smerte – da den åbner op for ubalancer, der ligger gemt i det underbevidste og får dig til at mærke 100% efter i det fysiske, såvel som det psykiske.

 

VEJRTRÆKNING:

Her hjælper jeg dig til at trække vejret fra halsen, ned til underlivet. Det sker ved tryk Healing, hvor jeg trykker der, hvor du ikke trækker vejret – så du skal skubbe min hånd med din vejrtrækning, og der vil blive løsnet op for fastlåste energier samt ubalancer.

 

TROMME HEALING:

Her ligger du på briksen, og jeg placere krystaller bestemte steder på din krop, og trommer rundt omkring dig.
Krystallerne samt vibrationerne fra Trommen kan virkelig mærkes, de kan løsne op for fastlåste energier, samt give dig balance i kroppen.

 

TROMMEREJSE:

Trommerejsen er et fantastisk Shamansk redskab til at komme ind og arbejde med dét, der er svært, det som vi ikke rigtigt vil se på. Det kan give os oplysninger fra det ubevidste, så vi kan arbejde med det selv.

 

SAMTALETERAPI:

Her møder jeg DIG, lige dér – hvor DU er, og sammen finder vi ind til, det der er svært for dig lige nu, og får løst det i dit tempo. Samtidigt er der masser af Healing tilstede ved samtaleterapi.

 

OH KORT:

Vil du have svar på et problem, så kan kortene vise dig en måde at komme videre på. Du kan også vælge at få lagt et års oplæg, hvor kortene vil vise dig, hvad der vil være godt for dig at arbejde med, og give dig en idé til at nå dine mål her i livet.

 

PRISER OG REDSKABER:

Er du pårørende til en misbruger? Og har du brug for hjælp til at tackle det, så kan jeg via samtale hjælpe dig og give dig redskaber, du kan bruge.

Pr. session: 300,- varighed 1½ time.
Derudover: 100,- pr. påbegyndt time.

Husrensning – Fjernelse af uønskede energi: 2000,-

OH-kort oplæg: 300,-

Dyre-Healing 300,-