Lidt om min rejse

Jeg er 47 år og har fem drenge. Jeg har altid gerne ville hjælpe/arbejde med mennesker, men har aldrig rigtig vidst hvordan – eller hvilken vej jeg skulle gå.

Der skulle en depression til for fem år siden, hvor jeg blev henvist til en Healer, som efter et par behandlinger sagde – at jeg selv kunne Heale.

Da han sagde det, vidste jeg bare, at NU var det NU! Det var den vej, jeg skulle gå…

Jeg blev Clairvoyant Healer i 2014 og har taget overbygningen og er i sommeren 2016 blevet Healings Terapeut.

Det er den bedste rejse, jeg har været på i mit liv. Mit liv har bestemt ikke været nogen dans på roser. Der har været fyldt med dårligt selvværd, manipulerende kærester, misbrug, ja et liv med mange kampe.

I dag har jeg fået ryddet op i ”mig selv”, i min fortid, og jeg er i dag meget taknemmelig for de knubs, livet har givet mig. For de har været med til at gøre mig til den, jeg er i dag.

De sidste fire år har, som skrevet før, været den bedste rejse, jeg har været på i mit liv. Det har også været en svær rejse, fordi det har været en rejse, hvor jeg har skulle se alle mine dæmoner i øjnene. Jeg har måttet se på, hvorfor jeg altid er løbet ind i kærester, som var psykisk manipulerende, hvorfor jeg altid var underdanig, hvorfor var det altid MIG, som skulle hjælpe andre? Og hvorfor kom ingen og hjalp mig, når jeg havde brug for hjælp?

Hvorfor skulle jeg altid kæmpe?
Hvorfor aldrig nogen penge?

Voldelige og manipulerende kærester

Jeg har ikke haft den perfekte barndom. Jeg havde en mor, som til tider havde det rigtigt skidt. Jeg havde en far, der arbejdede meget. En storesøster, som var manipulerende, sammen med en lillesøster, som tit fulgte efter storesøsteren. Derudover et folkeskole-forløb som var et helvede med mobning, hvor jeg bare var den lille forsagte pige, der aldrig sagde noget.

Heldigvis fik jeg en pony – og han blev min redning. På rideskolen kunne jeg glemme alt og bare være mig.

Da jeg var 16, gjorde jeg oprør, og det kostede så, at jeg blev smidt ud hjemmefra. Kom på højskole på Fyn, hvor jeg var et år. Derefter flyttede jeg til Herning, hvor jeg blev kærester med en barndomsven. Vi fik vores første søn – dagen før min 19 års fødselsdag. Nr. 2 søn to år efter. Vi levede et liv med meget druk og en del hash misbrug. Altid fest i lejligheden.

Det var sjovt, indtil den dag jeg blev truet på livet – for så var det slut, og jeg flyttede med drengene. Kort efter finder jeg en ny fyr, han er ikke et hak bedre. Psykisk køre han mig længere ned, end jeg var i forvejen. Jeg opdager det bare for sent, da jeg er fanget i hans spind – vi får en søn sammen. Min kæreste er ikke kun psykisk hård ved mig, men også meget hård ved én af mine ældste sønner. Han begynder at ændre adfærd, og han har tendens til at blive voldelig – og det er både i skolen og hjemme. Jeg er ked af det, men er alt for fanget i min kærestes spind. Jeg tænkte tit – bare han slår mig, så kan jeg da få folk til at forstå, at det her ikke er godt.

Efter syv år med ham, som også slutter brat med endnu én trussel på livet, er jeg nu alene med tre drenge.

Her skal det dog siges, at jeg ikke længere har noget hashmisbrug.

Inden der er gået et halvt år, så finder jeg endnu en mand, som jeg får to drenge med. Vi bliver gift ret hurtigt, og han er sørme også psykisk manipulerende og meget jaloux anlagt.
Samtidig er min ældre søns adfærd blevet værre. Vi får familie rådgivning på, og psykolog hjælp. Jeg får orlov, så jeg kan prøve at holde sammen på familien.
Udadtil er alt i den skønneste orden – inden i er jeg totalt ødelagt. Jeg har ingen tro på mig selv overhovedet. Vi bliver skilt seks år efter. Han beholder ét af vores fælles barn, og jeg er alene med to. Den ældste søn er flyttet hjemmefra, og den anden ældste er også flyttet – men under opsyn. Han har været misbruger siden 13 års alderen. Jeg bor sammen med de to drenge alene de næste 2-3 år, og begynder at finde mig selv – troede jeg.

Rejsen starter her

Men jeg er så heldig at finde endnu en kæreste af samme slags, som de tidligere. Jeg tror til at starte med, at ham her er anderledes – men nej. Efter et år sidder jeg endnu engang i saksen. Da jeg så overvejer at gøre det forbi, så får han en blodprop og er meget tæt på at miste livet. Det gør så, at jeg bliver hos ham og glemmer alt. Bliver gift og hjælper ham igennem en masse sygehusbesøg. Hjælper ham med at få sin førtidspension, hjælper ham op, når han er nede.

Han er blevet meget hidsig efter hans sygdomsforløb, og det gør hverken mig eller min yngste søn godt.
Jeg glemmer alt omkring mig, så jeg ryger ned med ti heste. Får en grim depression, men… Det er så her, min rejse starter!

Jeg kom til en Healer, som hjalp mig rigtig meget på rette vej. Samtidig fortalte han mig, at jeg selv kunne Heale.
Et lille års tid efter starter jeg på Sjælsroskolen, og så går det hele stærkt. Hele livet blev vendt 180 grader:
Jeg blev endnu engang skilt, og jeg har lært at tage ansvar for MIT liv. Lært at leve igen, set hvor meget jeg selv har sendt ud, fordi jeg har været fast låst i gamle kerneoverbevisninger, hvor meget jeg har været bærer af min mor og far. Det har været hårdt at være nødt til at kigge på MIG selv, og ikke bare give skylden til dem, der har været i mit liv.

Men HOLD DA OP de gode resultater, der kommer væltende nu. Jeg har et FANTASTISK forhold til min elskede far i dag. Min mor døde for 14 år siden af kræft.
Havde nogen sagt til mig for fire år siden, at jeg ville få sådan et godt forhold til min far, så havde jeg grinet af dem og rystet på hovedet. Men det var det, der skete, da jeg begyndte at se på MIG selv og tage ansvar for MIT liv.

Du kan SELV ændre det

Jeg har det fint med alle mine X’er. Netop fordi jeg nu er bevidst om, hvorfor jeg lod mig fange, og jeg er bevist om, hvorfor de gør, som de gør. Det jeg har lært på – min rejse – er, hvor vigtigt det er at kigge på sig selv/os selv, lære at elske og acceptere os selv, også uden at være egoistiske. Mit liv har været et godt liv, et liv som det skulle være, og hvorfor nu det? Med alt det som jeg lige har fortalt jer? Jo hvordan skulle det kunne være anderledes, når jeg ikke vidste bedre?

Nogle ville her sige, at mine forældre kunne have gjort anderledes. Men nej, de gjorde præcis det bedste, de kunne, fordi de heller ikke vidste bedre. Alle de overbevisninger, jeg havde, alt det jeg har lært i min barndom, gjorde mig, til den jeg var. Jeg ved nu i dag, at alt hvad jeg ”sender ud”, ja, det får jeg igen.

Det samme gælder dig!

Har du dårligt selvværd?
Bekymringer?
Dårligt ægteskab/parforhold?
Dårligt job?
Rod i økonomien?
Sygdom/smerte?

Ja, jeg kunne blive ved…

SÅ KAN DU ÆNDRE DET!

Det handler om, at du skal kigge ind i dig selv – kigge på, hvad der er dine kerneoverbevisninger, og hvad du har med fra din barndom/dit liv.

Når du får én bevidsthed om, hvordan det hænger sammen, og du lære at se livet positivt – ja, så vil dit liv ændre sig i den grad, og du vil blive glædeligt overrasket.

I dag ELSKER jeg livet og er dybt taknemmelig for alt det, der er lige nu og her. Jeg har et normalt forhold til alkohol i dag og har ikke rørt stoffer i 15 år.

Og nej, jeg har IKKE fundet en kæreste, som har FANGET mig – og jeg ved også, at det ALDRIG sker igen, da jeg har en anden bevidsthed nu.

DU kan også ændre DIN bevidsthed og DIT liv.
DET ER ALDRIG FOR SENT – HUSK DET!

Derfor kan jeg nu billedligt via min rejse og rygsæk fyldt op med en masse redskaber hjælpe DIG til at få løst dine problemer – så DU kan få et:

”RIGERE, SMUKKERE, OG MERE KÆRLIGHEDSFYLDT LIV”